Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) je přírodní brunetkou, v připravovaném muzikálu Bídnici ale zazáří jako blondýnka. Sama byla z proměny v šoku.

„Je to šílený, že? Já se na sebe podívala a říkala jsem si, to je peklo. Budu Cosetta v Bídnících, doufám, že ta blond nebude průšvih,“ řekla Super.cz Grossová.

„Ke mně sedí hnědé vlasy, ale tahle paruka se mi moc líbí. I kostýmy. Bude to kouzelné. Já jsem extrovertní, miluju změny, pro mě ideál. Zvyknu si i na blondýnku,“ upřesnila Natálka.

Sama přiznává, že miluje jídlo a má váhové výkyvy. V Bídnících oblékne pořádně těsný korzet. „Je to hodně pevný korzet, přibrat nemůžu,“ prozradila s tím, že ve smlouvě žádné sankce na kila navíc naštěstí nemá.

„Ve smlouvě nemám, že nemůžu přibrat. Ale František Janeček mi řekne upřímně, když je to už vidět. Pak musím polevit v jídle. Musím se hlídat, já jídlo ale hrozně miluju,“ dodala Grossová.

Reklama

Další články

Načítám