Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Grossová (21) má i před vánočními svátky pořádně nabitý pracovní diář. Účinkuje v muzikálech Doktor Faust, Okno mé lásky nebo Fantom opery.

Aktuálně tak tráví čas zejména v Česku, které je pokryto sněhovou nadílkou, a zdá se, že nějaká slunná dovolená u moře je zatím v nedohlednu. I proto půvabná zpěvačka sdílela svoji archivní fotografii, kterou teplo alespoň trošku přivolala.

Natálie zavzpomínala na dovolenou ve Spojených arabských emirátech, konkrétně Dubaj, kam už několikrát vycestovala i se svou starší sestrou Denisou. „Je to taková naše srdíčková záležitost,“ svěřila se nedávno Super.cz.

„Venku je tak příšerná zima, že vám sem hodím něco trochu teplejšího. Dubaj 2023,“ uvedla ke snímku, na kterém vyniká i její krásná postava v bílo-leopardích bikinách.

„Jsi nádherná jako vždy,“ vzkázala Natálii fanynka. „Moc ti to sluší. Máš krásnou postavu,“ uvedla další. „Máš na co vzpomínat Natálko, moc ti to sluší,“ podotkla sledující.

Reklama

Další články

Načítám