Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsný raper Rytmus (47) je už několik měsíců až po uši zamilovaný do moderátorky SuperStar Jasminy Alagič (34). Jejich láskyplné statusy na sociální síti gradují a vášeň stále neutuchá.

Není žádným tajemstvím, že si Rytmus moc přál dítě, což mu s jeho bývalou přítelkyní Darou Rolins nebylo dopřáno. Teď se začíná spekulovat o tom, že Jasmina otěhotněla.

„Jasmina je podle všeho těhotná. Mluví se o tom v okruhu blízkých přátel Rytmuse. Jeden i druhý jsou však ještě ve vyjádřeních velmi opatrní, protože je to čerstvé,“ řekl slovenskému webu Pluska.sk zdroj blízký Rytmusovi.

Spekulacím nahrávají i příspěvky, které zamilovaný pár zveřejňuje na sociální síti. „Že budeme mít pěkňoučké děti?“ vtipkoval Rytmus u jednoho z příspěvků, kde se s Jasminou pitvořil do objektivu.

A o dětech se v jednom z příspěvků zmiňovala i Alagič. Vzhledem k tomu, jak drsný raper po dítěti toužil, bychom se vůbec nedivili tomu, kdyby Alagič miminko skutečně čekala. Jejich láska by tak získala další hlubší rozměr.

Reklama

Další články

Načítám