Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si nenechala ujít letošní udílení cen Czech Social Awards, kde byla ve stříbrné róbě s odhalenými rameny od Ponera nepřehlédnutelná.

Známá modelka tentokrát experimentovala, i co se týče vlasů. Na první pohled se může zdát, že si nechala zkrátit svou dlouhou blond hřívu, avšak šlo pouze o hravou paruku.

„Přiznám se, že mám doma spousty paruk. Díky své profesi mám plné krabice různých barev a střihů. Je to taková ta rychlá varianta a jiný převlek, když nemám čas. Přišla jsem z natáčení a měla jsem na všechno asi hodinu a v tomto je ta paruka praktická. Je to taková čepice, no,“ prozradila Simona Krainová Super.cz s úsměvem.

Kratší vlasy by jí dle fanoušků také velmi slušely. Avšak co se týče samotné Simony, ta své vlasy zatím nemá v plánu zkracovat. „Asi bych svoje vlasy nestřihla, možná někdy v budoucnu. Myslím, že je to zbytečné, když máte přístup k parukám. Používám je často i na focení, tak jsem si řekla, proč ji nevynést i do společnosti,“ řekla úspěšná modelka, která přišla v doprovodu svého manžela Karla Vágnera.

Reklama

Další články

Načítám