Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jubilejní, desátý ročník Czech Social Awards zná své vítěze. Ocenění letos získaly nejen osobnosti sociálních sítí, ale i projekty, firmy a inspirativní obsah.

Ocenění v kategorii Influencer získal Čestmír Strakatý, který dorazil na galavečer se svou krásnou partnerkou. V kategorii Social special award za mimořádný přínos společnosti přes sociální sítě, v které volí samotná porota, převzala cenu z rukou loňského vítěze Petra Máry Nikol Leitgeb (37).

Finálovým večerem provedla Zorka Hejdová (33), jež bavila diváky svým pohotovým humorem. Úsměvný moment nastal, když si na pódium pozvala záchranáře Marka Dvořáka, kterého se zeptala na fanynky. Jeho odpověď pobavila celý sál.

„Potkal jsem jednu poměrně známou osobnost na benzinové stanici a ta mi ukazovala svoje popálené prso. Ještě se zeptám, jak se vám to hojí, Zorko? Nějaký benefity to prostě má, no,“ řekl s úsměvem. „Děkuji, Marku, za optání, nic tam nezůstalo, vaše rady zafungovaly a jenom bych chtěla říct, nikdy nežehlete nic, co máte v tu danou chvíli na sobě. Není to dobrý nápad,“ dodala Zorka s pobavením.

Galavečer navštívila jako host Simona Krainová (51) s manželem Karlem Vágnerem. Známé modelce to velmi slušelo, nejenže oblékla výrazné stříbrné šaty od Ponera, které obtahovaly její dokonalou figuru, ale tentokrát experimentovala i s účesem. Dlouhou hřívu vyměnila za krátko střiženou paruku.

Velmi to slušelo Jitce Nováčkové v hravých modrých šatech od Barbory Tomalové. Ve společnosti se ukázala také aktuální vítězka Miss Czech Republic Justýna Zedníková (21) v šatech od Herminy nebo ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko (34). Šaty v růžové barbie barvě i s rukavičkami od Herminy vynesla Gabriela Gašpárová (23), která moderovala v zákulisí. V galerii se podívejte, kdo si nenechal událost ujít a jak to hvězdným hostům slušelo.

Reklama

Další články

Načítám