Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náhlá smrt zpěváka kapely Maxim Turbulenc Daniela Valiho (†53) šokovala nejen jeho blízké, ale i fanoušky. Valimu mělo selhat srdce. Nečekanému úmrtí prý měla předcházet bujará party v jednom z barů v pražských Klánovicích.

„Něco tady slavili. Dost lítaly panáky. Dan popíjel, tančil, řádil. Pak najednou spadl k zemi a… Zemřel!“ citoval Blesk svědkyni, která měla být přítomna v baru. Záchranná služba vyjížděla do Klánovic v půl třetí ráno, resuscitace už ale zpěvákovi nepomohla.

Ještě před jejím příjezdem se mu za asistence operátora na lince záchranky snažili pomoct i svědci. Vali si podle svědků večírek užíval, nic nenasvědčovalo tomu, že se schyluje k tragickému konci.

Kapela Maxim Turbulenc vznikla před třiceti lety, Daniel Vali byl jejím zakládajícím členem. Pro skupinu je to velmi smutné výročí.

„Je to hrozná rána pro rodinu, přátele i kapelu, děkujeme moc za podporu,“ stojí na stránkách Maxim Turbulenc, která den úmrtí Valiho označila za ten nejhorší v historii kapely.

Reklama

Další články

Načítám