Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náhlá smrt oblíbeného herce a dabéra Pavla Vondry zasáhla nejen jeho rodinu, ale i kolegy a přátele. Vondra, který svůj hlas propůjčil například Hughovi Grantovi v Lásce nebeské nebo Ianu Zieringovi v Beverly Hills 90210, zemřel ve věku 54 let.

Jeho kolega Aleš Cibulka nyní zveřejnil datum posledního rozloučení. Konat se bude v pátek 12. ledna ve 13:15 v motolském krematoriu. Samotný Cibulka nemohl smutné zprávě o skonu Pavla Vondry uvěřit. Líto mu bylo i jeho manželky Šárky, která společně s manželem Pavlem často dabovala. Své hlasy propůjčovali také filmovým a seriálovým manželským párům.

„Šárko, je nám to moc líto… Pavlíku, nemůžeme tomu uvěřit. V naší branži jsi patřil ke vzácným výjimkám. Byl jsi tak moc hodnej kluk a kamarád. Několikrát jsi nám pomohl. Večírků jsme zažili hodně, všeho… prostě se tomu nechce věřit, že už nejsi. Myslíme na tebe, na Šárku, na tvou rodinu… ach jo…,“ neskrýval svůj smutek Cibulka.

Pavel Vondra se v dabingu pohyboval více než třicet let a namluvil stovky filmových a seriálových rolí. Svůj hluboký hlas využíval jak pro drsňáky, tak pro lamače ženských srdcí. Společně se svou manželkou Šárkou byl před dvěma lety také hostem podcastu V českém znění na Novinky.cz.

Reklama

Další články

Načítám