Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Boudová (56)Světlana Nálepková (63) jsou dlouholeté výborné kamarádky. A tak se už koncem minulého roku rozhodly naplánovat společný výlet na Kanárské ostrovy, odkud svým fanouškům posílají pozdravy z cest.

Kousek od známého města Fuerteventura absolvovaly i novoroční výšlap. „Krásný novoroční výšlap, doporučuju všem milovníkům,“ uvedla Nela k jedné z fotografií, pod kterou se objevilo i spousty dotazů. Fanoušci si totiž všimli, že má Nela místo pevné obuvi pantofle a Světlana žabky. „To jste šlapaly v žabkách?“ zeptal se jeden ze sledujících. „Ano, a rozhodně nedoporučuju,“ odpověděla Nela.

Známé herečky si pořídily i několik snímků z přírodního koupání v blízkosti skal. „Stále tady objevuji ‚moje‘ místa. Tohle je jedno z nich. Neptunovo oko. Fuerta, místo, kde všechno vyzývá k přirozenosti a svobodě. Volnost. Krásný den se Světlanou,“ napsala k několika fotografiím, na kterých se kamarádky zvěčnily tak, jak je pán bůh stvořil. V galerii se podívejte, jak si oblíbené herečky užívají společnou dovolenou na Kanárech.

Reklama

Další články

Načítám