Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Big Brothera už okrajově poznali všechny soutěžící. Jednou z nejvýraznějších osobností je bezesporu také šestačtyřicetiletá Petra Chelíková, která je vdaná a má dvě děti.

Sexy krátkovláska je na první pohled pořádnou dračicí, o čemž vypovídají také její sociální sítě, kde sdílí jeden provokativní snímek za druhým. Petra se věnuje pole dance a také tancuje na večírcích po boku dalších tanečnic ve vyzývavém prádle. Dokonce má na sociálních sítích také snímky, na kterých se se svými kolegyněmi oddává líbačkám.

Ač může Petra na první pohled působit dojmem svůdnice s poněkud drsnějším způsobem chování, tak je to dle jejího oficiálního medailonku zkreslený pohled. Soudit ji jen podle vzhledu je prý nespravedlivé. Ve skutečnosti je velice laskavá a milující žena.

Co se týče Big Brothera, tak bude mít zřejmě problém s nepořádkem. Sexy černovláska je totiž posedlá čistotou.

A pokud jde o její příchod do vily, tak byl rozhodně nejenergičtější. Prvně se přivítala se všemi muži a pak až se ženami. Během prvních pár minut už dokonce nesedla do noty Vítkovi, který její extrémně energickou povahu úplně nevydýchal.

A jak působí na své fanoušky? „Ona to zvládne, ale chlapi kolem budou mít problém,“ uvedla jedna z divaček. „Tak to je mazec, hnedka to bude mít mega sledovanost,“ souhlasí další.

Související témata:
Petra Chelíková

Reklama

Další články

Načítám