Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby vybalila krabice se šaty, k čemuž se od stěhování pořád ještě nedostala, nemusela by Simona Krainová (51) řešit téma obléknout si na každou společenskou akci něco nového a chodit do půjčoven společenských šatů. Třeba osm let staré kousky by si už stejně nikdo nepamatoval.

Každou krásnou věc si můžu obléknout jenom jednou, aby mě nikdo nepomluvil. V normálním světě jsem také v udržitelném režimu, ale v šoubyznysu to moc nefunguje. Pojďme si nalít čistého vína, jsem ráda, když existují místa, kde se o mě kompletně od hlavy po paty postarají,“ míní Simona, která si sice vybrala šaty na párty sama, doplněk v podobě čelenky s mašlí jí ale na ozvláštnění modelu doporučil stylista celebrit Filip Vaněk (46).

Simonu teď můžeme vídat docela často, protože chce všechno stihnout, od křtu kalendáře, přes návrhy šperků po vlastní kosmetiku, než zase zamíří do zahraníčí. Odjezd má naplánovaný už na prosinec, vracet se bude v květnu. „Mám teď hodně aktivit, snažím se všechno odbavit, než odletíme a do toho se ještě věnovat synům, aby nezapomněli, že mají maminku. Můj život je teď zrychlený,“ vysvětlovala.

Reklama

Další články

Načítám