Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno byla Denisa Pfauserová (35) pod palbou kritiky kvůli svému velkému koníčku, kterým je běhání. Toho se nevzdala ani po narození dcerky, se kterou v kočárku vyráží na své výběhy. Nyní se pochlubila další činností, ke které se po narození dcery Naily mohla vrátit.

Sledující na sociální síti chtěla stories ze svých běhů s kočárkem inspirovat. Místo toho si vyslechla kritiku na to, že její dcerka musí v kočárku cítit otřesy a jako kojící matce by jí mohlo mléko pohybem zkysnout. „A neumím si ani představit, jak by jako mohlo mlíko v prsu zkysnout. Ale klidně se nechám poučit,“ okomentovala kritiku Denisa, která se nyní pochlubila další svou vášní.

Tou je saunování. Nahá herečka sdílela snímek z ochlazovacího bazénku. „Moje tělo miluje saunu. Muselo si ji na nějakou dobu odepřít. Do sauny se totiž nesmí v těhotenství a ideálně ani rok po císaři kvůli jizvě,“ svěřila se Pfauserová s tím, že na jizvu po císaři, který nebyl pro herečku jednoduchý a nedávno se o traumatickém zážitku rozpovídala, si dávala pozor.

„Tu jsem se snažila zakrývat prostěradlem, aby k ní teplo tolik neproniklo. Jinak jsem ale úplný saunový fanatik. Je to pro mě jedna z nejlepších možných relaxací, jakou znám. Dávám si vždycky 10 minut v sauně, 10 minut odpočinek a takhle třikrát po sobě,“ prozradila Pfauserová, které se tentokrát dostalo zastání a v saunování ji maminky podpořily.

Reklama

Další články

Načítám