Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem minulého roku se stal Roman Vojtek (52) čtyřnásobným otcem. Nejmladšího synka Vincenta má se svou manželkou Petrou, se kterou ještě vychovává syna Nathaniela. Z předchozího vztahu má ještě dceru Editu a syna Benedikta.

Oblíbený herec a zpěvák se po nějaké době pochlubil snímkem se svým dvouměsíčním Vincentem, který roste jako z vody. „To byl teda týden, to vám povím. Tak co myslíte? Kdo koho uspal? Otec a syn,“ napsal Roman k fotografii, kterou zřejmě pořídila jeho žena, když to na gauči zakotvil nejen synek, ale také jeho táta.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých a úsměvných komentářů. Už nyní lidé navíc vidí, že je Vincent celý tatínek.

„Malý je krásný, ty tvářičky a podoba tatínka se nezapře,“ napsala fanynka. „Zlatý chlapeček. No, myslím, že táta usnul dřív,“ napsal další. „Dva spáči. Malý je nádherný, roztomiloučký,“ podotkla příznivkyně.

To, jak se Roman Vojtek s miminkem sžívá, nedávno prozradil Super.cz. „Každý, kdo to zažil, tak ví, že je tam nejtěžší vybalancovat logistiku té rodiny. Mám dvě děti ve střídavé péči, takže týden jsou u nás, týden u maminky a takhle se to střídá. Takže 14 dní v měsíci máme všechny čtyři děti. Jinak to sžívání je krásné a jsem rád, jak ti starší toho nejmladšího berou. Malý Náťa, kterého máme s Petrou, ten ho úplně miluje, furt ho chce pusinkovat. Jsme zdraví, žena je zdravá a malý Vincent taky,“ řekl Roman Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám