Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlastina Svátková (42) se před nějakou dobou rozešla ses svým o sedm let mladším partnerem, se kterým tvořila pár tři roky.

Oblíbená herečka a spisovatelka se aktuálně věnuje zejména sobě. A jak nám svěřila, také ona musí někdy na pozitivním nastavení své mysli pracovat.

„Myslím, že na tváři je nejvíce vidět ta psychická kondice. Když je člověk šťastný, tak září a je krásný. Když ho něco trápí, tak je to také vidět. Na tom nejvíce pracuji, abych byla v pohodě a šťastná. To je ta největší práce, protože nejde být šťastný pořád, ale můžu si to nějakým způsobem nastavovat v hlavě. Štěstí je nastavení mysli, když to člověk pochopí, tak to tak opravdu je. Já se snažím být šťastná a myslet na to, abych spíš cítila, vnímala a nepodléhala nějakým myšlenkám ega. Je to taková vnitřní práce na celý život a myslím si, že čím jsem starší, tak mi to jde lépe,“ svěřila se Vlastina Svátková Super.cz během pečujícího vánočního setkání.

Vlastina je maminkou tří synů, se kterými se už připravuje na vánoční svátky a píšou dopisy Ježíškovi. Pokud jde o samotnou herečku, tak také nějaké to přání má. Ovšem nejde o nic materiálního.

„Přeju si, abych nikdy nebyla na Vánoce sama a byla takhle minimálně se svými dětmi a měla kolem sebe tu rodinu. O tom ty Vánoce jsou, že člověk ideálně není sám, jsme zdraví, šťastní a máme se. Takové to setkání se, uvědomění si a poděkování tomu roku za to, že jsme znovu spolu a máme to, co máme. Vděčnost a pokora,“ dodala Vlastina Svátková.

Reklama

Další články

Načítám