Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že většinou chodila do společnosti buď sama anebo s kamarádkami a o sedm let mladšího přítele Jana Rybu s sebou příliš často nebrala, jsme byli zvyklí. Proto byl dotaz, zda s ním herečka Vlastina Svátková (42) pořád ještě je, víceméně formální. O to víc nás překvapila odpověď.

Už není. Není dlouho. A jsem v klidu. Nebudu se ze vztahu vypisovat další knihou,“ řekla Super.cz Vlastina s tím, že okolnosti rozpadu tříletého vztahu by si raději nechala pro sebe. Po pauze, kdy se věnovala herectví, se ale opět do psaní vrhla. Tentokrát ovšem nepíše sama. „Potkáváme se s jedním psychologem, on mluví, já mu vůbec nerozumím a píšu knížku pro lidi, aby to pochopili,“ vysvětlovala s úsměvem.

„Vlastně se to, že jsem pořád běhala kolem dětí a zahrady, proměňuje v to, že čtu knihy a vzdělávám se, tak jsem zvědavá, co ze mě bude. Ale psychologii studovat neplánuji. Jsem psycholog díky svým životním zkušenostem a radím ideálně sama sobě. Snažím se poučit ze svých minulých zkušeností a věřím, že po čtyřicítce už trošku rozumu mám,“ míní a v našem videu se více rozpovídala o nejen o tvorbě, ale i o svých synech, s nimiž opět zůstala sama.

Reklama

Další články

Načítám