Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešním dnem se Priscilla Presley oficiálně přehoupla přes kulatou sedmdesátku. Díky pravidelnému zásahu plastických chirurgů byste jí tento věk zřejmě netipovali, ale raději ponecháme stranou, že v obličeji už téměř postrádá mimiku. Mnozí si ji určitě vybaví ze seriálu Dallas a série komedií Bláznivá střela, ale podívejte se, jak báječně vypadala ještě o spoustu let dřív...

V době, kdy se Priscilla poprvé setkala s Elvisem Presleym, byl on na vojně a jí bylo pouhých čtrnáct let. Přesto dokázala králi rock’n’rollu, který měl tou dobou za sebou už několik hitů a rolí ve filmech, natolik učarovat, že na ni nezapomněl ani během vojenské služby a strmě stoupající hvězdné kariéry. Jejich svatba se uskutečnila 1. května 1967 za přítomnosti hrstky nejbližších v Las Vegas.

Ačkoli je Priscilla dodnes spojována převážně s Elvisem Presleym, ve skutečnosti si už v sedmadvaceti začala milostný románek se svým instruktorem karate Mikem Stonem, kterého poznala v zákulisí jednoho Elvisova koncertu. Tou dobou byly jejich dceři Lise Marii Presley čtyři roky.

S Elvisem se zanedlouho rozvedla a se Stonem navázala partnerský vztah, ale ani s ním jí to nevyšlo. Šest let trvala láska s hercem a modelem Mikem Edwardsem a dlouhých 22 let strávila po boku italského scénáristy a režiséra Marca Garibaldiho, s nímž má syna Navaroneho. Po rozchodu s ním byla ještě tři roky s anglickým režisérem a producentem Nigelem Lythgoem. V současnosti je oficiálně nezadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám