Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neúspěšná hollywoodská herečka Phoebe Price (51) dávno ví, že Oscara by nezískala ani v porno průmyslu, natož za běžnou filmovou produkci. Vsadila proto na extravaganci a neustálé zviditelňování na veřejnosti.

Obvykle si k této příležitosti vybere nejrůznější svátky od Vánoc až po Velikonoce. Tentokrát se rozhodla bizarním způsobem oslavit svátek zamilovaných, svatý Valentýn.

V červeném sexy prádélku a síťovaných punčoškách se vydala na procházku po Los Angeles, aby všem ukázala, že je na Valentýna dokonale připravená.

Padesátnice se zálibou v exhibicionismu na ulici ihned vzbudila pozornost přítomných fotografů, kteří ihned zvěčnili její ňadra, jejichž část zakrýval jen tenký pruh látky. Phoebe Price se naposledy objevila ve filmech I’m Offended, Stay Off the App či Hello Au Revoir.

Většinou se jednalo o menší roličky, ona sama považuje za svůj herecký vrchol epizodní role v Aktech X a účinkování v televizních show. Co se týče žhavých svátečních převleků, na erotickém veletrhu by patrně sklízela jeden úspěch za druhým.

Reklama

Další články

Načítám