Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když zoufalost dosáhne nové úrovně, může to vypadat třeba následovně… Americká herečka Phoebe Price (51) nám již řadu let předvádí, že její schopnost sebedegradace nezná mezí, a tak vlastně její poslední počin jen potvrzuje poněkud smutný fakt, že ani po padesátce nehodlá změnit své vystupování na veřejnosti. Ba co víc, že dokáže zajít ještě dál…

Phoebe se tentokrát přestrojila za fanynku hráče amerického fotbalu Travise Kelceho (34), jehož popularita poslední měsíce raketově stoupla. Není žádné tajemství, že za tím stojí především jeho vztah s popovou princeznou Taylor Swift (34), s níž mu to klape už přes půl roku. Travis a Taylor jsou aktuálně nejsledovanějším párem šoubyznysu a podle nedávných informací se dokonce schyluje k zásnubám.

Ani to ale jednapadesátiletou herečku, která se naposledy objevila ve filmech I’m Offended, Stay Off the App či Hello Au Revoir, neodradí od toho, aby se producírovala po ulici v kostýmu, kterým sportovci dává najevo svou náklonnost.

Dlouhovlasá zrzka, která byla v blond paruce a velkých červených brýlích k nepoznání, zřejmě chtěla Travisi připomenout Vánoce, a tak se převlékla do „kostýmu“ podobajícího se sexy Santově nevěstě. Vystačila si s červenými tangy a vysokými kozačkami, čepicí s bambulí a bílými síťovanými punčochami, které si po vzoru manželky Kanyeho Westa Biancy Censori vytáhla nad prsa.

Bizarní třešinkou na celém modelu byl pak závoj. Že by snad po Kelceho výrocích na téma svatby Phoebe naznačila, že ona by se rozhodně vdávala ráda? Těžko říct, každopádně Taylor může být s největší pravděpodobností naprosto v klidu…

Reklama

Další články

Načítám