Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V předvánočním shonu si herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (56) našla chvilku čas na to, aby se setkala s kolegy ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, v němž aktuálně hraje. „Teď mám tedy malou pauzičku v natáčení, ale asi za dva měsíce budeme pokračovat v lince mojí úžasné Ivety,“ prozradila.

Hned potom spěchala na zkoušku muzikálu Bídníci, do něhož se vrací, a v únoru ji čeká premiéra v Divadle GoJa Music Hall. „Když to vezmu od začátku, vracím se do role Fantiny po dvaceti letech. První uvedení bylo v roce 2003. Ani mi nepřijde, jak dávno to je, a mám z toho hroznou radost, protože si myslím, že je to nejkrásnější muzikál vůbec,“ míní.

Aktuálně sice vyzkoušela kostým, který měla při druhém uvedení zhruba před deseti lety, ale když jsme se podívali na její postavu, zřejmě by jí byl i ten dvacetiletý. „Tak nějak to bude. Myslím, že rozdíl bude tak centimetr,“ překvapila.

Kromě zkoušení muzikálu Kateřina zvládla i spoustu koncertů, plesů a charitativních vystoupení, takže předvánoční přípravy šly trochu stranou. Věřila ale, že všechno stihne, včetně pečení. „A to mě v lednu čeká ještě činoherní premiéra představení Do pyžam v Divadle Palace a produkčně chystám i další představení jako Noc Karlštejně,“ vypočítala na závěr, že se rozhodně nenudí.

Reklama

Další články

Načítám