Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) má se svou dcerou Kateřinou krásný vztah. Jako matka a dcera také mají spoustu společných zájmů, což dělá jejich pouto o to silnější.

Oblíbená herečka se čas od času pochlubí svou věrnou kopií i na sociálních sítích, kde fanoušci rázem nešetří lichotkami a milými vzkazy.

„Moje všechno, užíváme si,“ napsala Kateřina k fotografii s dcerou, se kterou byla letos také na slunné dovolené u moře.

„Vypadáte jako sestry,“ vzkazují fanoušci. „Jako vejce vejci, sluší vám to, holky,“ shodují se lidé. „Vypadáte krásně a spokojeně. Jste nádherná dvojka,“ napsala sledující.

Kateřina Brožová je známá svou láskou k přírodě a zvířatům, kterou po ní zdědila i dcera. Doma mají koně, pejsky a nedávno se jejich rodina rozrostla o dalšího čtyřnohého miláčka.

„Máme doma dva psy, ridgebacka a jezevčíka, dcerka si pak pořídila také štěňátko jezevčíka. Je půl roku bez přítele, takže si pořídila takového domácího kamaráda, miminko, je to úžasný jezevčíček,“ svěřila se herečka nedávno pro Super.cz s tím, že její dcera studuje vysokou školu, ale také jí čas od času pomáhá v agentuře. „Radím se s ní, ona má spoustu své práce a studuje vysokou školu,“ prozradila herečka, která je na svou dceru pyšná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám