Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vilma Cibulková (61) patří bezesporu k našim nejlepším herečkám. Stále srší neskutečnou energií. To dokázala i během premiéry komedie Růžové svatby ve Strašnickém divadle v Praze.

Jak už název komedie napovídá, děj je o svatbě. Sama herečka byla vdaná dvakrát. Dokázala by si představit svou třetí veselku? „Ne, třetí už ne, proč?“ smála se herečka během rozhovoru pro Super.cz.

Zeptali jsme se tak, zdali je romantička? „Co je na tom romantického?! Moje první svatba byla na Vyšehradě, to jsem neměla na šaty, to jsme tehdy začínali všichni. Měla jsem na to půjčený kožich z divadla.“

Druhou svatbu měla s hercem Miroslavem Etzlerem (59). „Byli jsme v Divadle Horní Počernice hned u nás za barákem a naše dcerky nám tam sypaly z obrovských kornoutů ty květiny a bylo nás tam asi jen šest lidí. Byly totiž v roce 2002 záplavy a naši rodiče se k nám nedostali. To je pravda, to byla romantická, ale prostá a krásná svatba,“ prozradila herečka další informace ze svého soukromého života.

Reklama

Další články

Načítám