Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřeje Provazníka televizní diváci znají díky Prostřenu. Ve světě showbyznysu se mu přezdívá imitátor Karla Gotta (†80), protože vystupuje s Felixem Slováčkem (80) a jeho Big Bandem po celé republice a zpívá mistrovy písně.

Ondra sice Prostřeno nevyhrál, ale natáčení se do něj vrylo na delší dobu. Zakoukala se tam do něj kolegyně Veronika, se kterou se začal kamarádit. Ona by ale zřejmě chtěla něco víc. Dokonce mu prý posílá sexy fotky. „Musím říct, že mě velmi potěšilo, když jsem od Veroniky dostal pár pikantních fotografií, a velmi mě potěšilo, že má někdo zájem ještě o starý železo. Hruď se mi dmula pýchou,“ svěřil se Ondřej Super.cz.

Řešit nějakou ženu je asi to poslední, na co má teď zpěvák myšlenky. Má totiž za sebou velmi dramatický rozchod s přítelkyní Lucií. Prý se jednalo o rozchod po italsku. „Byl jsem s ní dva a půl roku. Skončilo to hlavně kvůli alkoholu, byla taková divoká, a samozřejmě kvůli prostředí, ve kterém pracovala. Dělala vizážistku v porno průmyslu, a to jsem nedával. To bylo terčem hádek, nesrovnalostí a oboustranné žárlivosti,“ doplnil během našeho rozhovoru.

Ondřej se těší, až 25. listopadu v pražské Lucerně zazpívá po boku Aničky Slováčkové (28), exmanžela Evy Pilarové (†80) Jaromíra Majera a dalších zpěváků písně Karla Gotta, a všichni tak společně zavzpomínají na největší českou hudební legendu.

Reklama

Další články

Načítám