Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišli sice společně a snažili se tvářit šťastně a spokojeně, jenže opak byl pravdou. Ukázalo se to ve chvíli, kdy přišla řeč na peníze. To se Dagmar Patrasová (68)Felix Slováček (80) pohádali a vůbec jim nevadilo, že zrovna nejsou sami. O co přesně šlo?

„Nedávejte, prosím, celý honorář Felixovi! On mi pak nic nedá!“ obrátila se podle informací Blesk.cz herečka na pořadatele akce, kam přišla společně se svým manželem. Hudebník si to však nenechal líbit.

„Prosím tě… Já ti je dám, ano?“ sykl nasupený Slováček směrem k manželce.

Později si postěžoval, že mají s Dádou společný kšeft a ona přede všemi rozebírá soukromé věci. „Za celý život jsem domů přinesl hodně peněz, tohle od ní nebylo hezké. Samozřejmě, že se srovnáme,“ konejšil přítomné hosty.

Poslední, co chtěl, byl zbytečný humbuk. Ten byl i tak, Patrasová si totiž postěžovala, že její muž všude vykládá o jejím údajném pití.

„Byla bych ráda, kdyby s tím přestal,“ řekla rázně. A znovu popřela, že by měla problém s nadměrnou konzumací alkoholu. Což jistě nemá, protože si v době oběda dala na zmíněné akci jen pár skleniček vína…

Reklama

Další články

Načítám