Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražském Divadle Bez zábradlí mají za sebou další premiéru. Ve hře Koza aneb Kdo je Sylvie? excelují otec a syn Hynek Čermák (51)Bořivoj Čermák, Petra Špalková a Vilém Udatný. Na premiéru je přišli podpořit jejich nejbližší.

Nechyběla samozřejmě půvabná manželka Hynka Čermáka herečka Veronika Čermák Macková (30). Přítelkyní, která je vzhledově podobný typ jako otcova partnerka, se pochlubil i Bořivoj, který s přitažlivou brunetkou pózoval fotografům.

Kompletní rodinku vyvedl herec Vilém Udatný. Dorazil s manželkou, produkční Janou, s níž má čtrnáctiletá dvojčata Marianu a Vojtěcha, a také s vyženěnou dcerou Annou Kotlíkovou, která je také herečkou.

Po dlouhé době se ve společnosti objevil, aby zatleskal svojí ženě, také manžel herečky Petry Špalkové. Miloslav Tichý je o deset let mladší než ona, hraje v Divadle v Celetné a mají spolu dvě děti, Aloise a Andělu.

Na fotografie z premiéry se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám