Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pražském plese v Obecním domě, kam vyrazila v tmavě zeleném sametu, nám slibovala, že doma v Brně na Plese v Intru bude jako romantický květ. Rozhodnutí ale přehodnotila. „Jsem za dračici, ale květ tam je,“ smála se v rozhovoru pro Super.cz modelka Tereza Fajksová (34) v černém modelu od Miroslava Michaela Knota.

Tereza opět dorazila bez svého snoubence Luboše, který je otcem její dcery Lilien a syna Sebastiana. „Zase hlídá děti. Někdo musí. Tak jsem zase s kamarádkou, ale s jinou, aby mi nevyčítaly, že na ně nemám čas, kterého při dětech fakt nemám hodně. A po třicítce už je všechno náročnější. Dneska jsem si třeba předklonila hlavu, abych si po pěti dnech umyla vlasy, a blokla jsem si krk,“ vyprávěla.

Tereza se sice dobře bavila, s kamarádkami si i zatančila, ale pořád byla na telefonu. „Děti jsou nemocné, samozřejmě, protože je únor. Dcera je po zápalu plic, teď zase chytla něco nového. A to máme jet lyžovat do Polska na hory, kde pochopitelně není sníh. Tak se snažím dát všechny dohromady, už týden nevycházíme domu. Takže jsem po tom týdnu venku, s tradičně zelenou barvou pleti, ale cítím se jako znovuzrozená,“ svěřila se.

„Já tedy nemocná nejsem, nedovolila bych si jít mezi lidi. Zatím jsem zdravá a ráda bych tak zůstala. Naopak se bojím těch lidí. Zjistila jsem, že mám nějakou psychózu z davu, jakmile slyším někoho zakašlat, mizím. Kamarádky už si ze mě dělají legraci, že potřebuju odbornou pomoc. Od té doby, co mám děti, které jsou neustále nemocné, bojím se i kohokoli políbit na tvář, protože to může být potenciální přenašeč,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám