Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společenských událostí není nikdy dost, takže jsme vyrazili na narozeninový večírek gay baru v centru Prahy. A spolu s námi i tucet známých tváří, z nichž část na mejdanu vystupovala. Moderování se ujala herečka Bára Mottlová (37), která zvolila decentní černé šaty s průstřihy.

Černý model, jímž se nic nezkazí při žádné příležitosti, zvolily i moderátorka Lenka Špillarová (38) nebo houslistka Markéta Muzikářová. Ve stříbrných šatech zaujala herečka Bára Fišerová. "Říkala jsem si, že je to i taneční klub, tak jsem chtěla připomínat disco kouli," řekla Super.cz představitelka menších seriálových rolí. Růžového kostýmku se zase nebála moderátorka Aneta Christovová.

Do gala se ale hodily nejen dámy. I pánové, kteří tady zpívali, si dali záležet. Bílé košile vytáhli ze šatníku Jan Bendig (30) a Jarek Šimek (50), Renato Salerno, jehož můžete znát z reality show Zlatá mládež a navštívil i Like House, svůj hit Červené koberce zazpíval v průsvitném topu a kratinkých šortkách.

Reklama

Další články

Načítám