Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) sklízí od chvíle, kdy se rozhodla chodit zcela bez make-upu a zbavila se i příčesků a prodloužených vlasů, samou chválu. Lidé v době, kdy její kolegyně většinou sázejí na plastickou chirurgii, oceňují její odvahu jít proti proudu, obzvlášť pak v Hollywoodu, který je prý ke přirozeně stárnoucím herečkám poměrně krutý…

Další nespornou výhodou jejího počínání je ale i fakt, že se Pam nemusí bát, že na ni zpoza rohu vyskočí paparazzi zrovna v momentě, kdy na to nebude zcela připravena. Bývalá hvězda Pobřežní hlídky zkrátka vypadá všude stejně, a to jak na ulici, tak na červeném koberci.

Pam například nechyběla na celebritami nabitém večírku Vanity Fair po udílení Oscarů, kam ji doprovázel její syn Brandon Lee (27), jehož má bývalá hvězda pánských časopisů se svým exmanželem Tommym Leem.

Když ji tak paparazzi vyfotí bez příkras třeba během cesty na oběd, herečku to může nechat zcela v klidu. Fotografům pak ještě může poslat jasný vzkaz v podobě vítězného véčka z ukazováčku a prostředníčku tak, jak to udělala i nedávno…

Anderson si svůj ‚free style‘, jak sama svůj nový postoj nazývá, nemůže vynachválit. Prý se už nesnaží být nejhezčí holkou v sále, což ji činí nesmírně svobodnou a svou novou image vnímá jako zábavnou a rebelující zároveň. Pamela postupně ubírala na make-upu po úmrtí své vizážistky Alexis Vogel, která podlehla rakovině. „Alexis byla nejlepší. Bez Alexis jsem prostě cítila, že je pro mě prostě lepší nenosit make-up,“ řekla Pam loni v rozhovoru pro magazín Elle.

Reklama

Další články

Načítám