Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další domovskou scénou se pro Denisu Nesvačilovou (32) stává Divadlo Kalich, v němž účinkuje už v muzikálovém hitu složeném z písní Hany Zagorové (†75) Biograf láska. Nově se tam objeví v muzikálu Tajemství Daniela Landy (55), který režíruje po 19 letech v nové verzi jeho manželka Mirjam Landa.

„Cítím se tady jako doma a jsem ráda, že to takhle dopadlo. Myslím, že ani to nebude poslední spolupráce, nemyslím jen na poli muzikálu, ale otevřely se mi tady dveře jako do obýváku a ráda bych tady zůstala dál,“ naznačila, že by se mohla objevit v nějaké z budoucích činoher.

Nicméně Mirjam Landa je známá jako přísná režisérka, nebere ohled na to, zda je někdo známý třeba z televize, takže nebylo jednoduché projít jejím sítem při patnáctikolovém konkurzu. „Bylo to náročné, řešilo se to mnoho měsíců. Nebylo to o tom, že by mi něco nešlo, ale řešilo se několikero rolí. Zatím se Mirjam nebojím, je na mě milá, usmívá se na mě, já na ni, dokonce jsem ji rozesmála pár svými fóry. Tak uvidíme, jak to bude při zkoušení,“ krčila Denisa, která ztvární roli Kamily, která prochází několika časovými liniemi, rameny.

Zkoušet se bude přes léto, protože muzikál má premiéru na začátku září. Denise to ale nevadí. „Pořád tam mám vyšetřených asi tři a půl týdne volna, takže moře stihnu, i když toho času bude méně, než jsem chtěla. A na zkoušení se těším, protože tady v Kalichu se zkouší hezky, je tady dobrá parta i hezké zázemí. Takže bude moře a pak zase fofr,“ uzavřela Nesvačilová.

Reklama

Další články

Načítám