Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matthew Perry (†54) měl podle posledních informací Daily Mailu a Page Six ve skříni mnohem více kostlivců, než ty, k nimž se přiznal ve své biografii. Herec, který loni koncem října tragicky zemřel, měl být údajně hrubý k několika ženám včetně své bývalé snoubenky Molly Hurwitz.

Hurwitz s hvězdou Přátel začala chodit v roce 2018 a v listopadu 2020 se zasnoubili. Po sedmi měsících ovšem zásnuby odvolali. Důvodem měl být údajně hercův flirt s tehdy devatenáctiletou Kate Haralson na seznamovací aplikaci Raya.

Podle zdrojů blízkých herci ale k zásadní krizi a následnému rozchodu ve skutečnosti došlo ještě dřív, a to již v únoru, na svátek svatého Valentýna, kdy mělo u dvojice dojít k hádce. Molly měla zjistit, že Matthew koupil dárek pro někoho jiného. Když s tím Perryho konfrontovala, dočkala se prý výbušné reakce. Podle zdroje z jeho okolí po ní měl dokonce herec hodit konferenční stolek a tvrdit, že se zbláznila. Snoubenka se s ním následně rozešla.

Podle Daily Mailu měl být představitel Chandlera z Přátel hrubý také na svou bývalou společnici a asistentku Morgan Moses, která mu pomáhala zůstat střízlivým. Stalo se tak prý během jeho psychického zhroucení v březnu 2022. Moses po incidentu přestala vykonávat tuto práci a ukončila s hercem veškerý kontakt.

„Morgan už dál u Matthewa nepracovala. Šíleně se sesypal a nedokázal ovládat své emoce. Měl strach, že zůstane opuštěný. Strčil Morgan do zdi a hodil ji na postel. Odešla,“ sdělil zdroj k hercově nevyrovnané povaze a neustálým obavám z toho, že zůstane sám.

Reklama

Další články

Načítám