Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až neuvěřitelné, ale Sabina Laurinová (52) oslavila už 52.narozeniny. Krásná herečka ale ukázala lidem, že příliš skotačit nemohla, a to kvůli zranění ruky.

„Tak další rok oslaven. Sice s ortézou, ale o to víc si člověk váží svého zdraví. Moji přátelé, děkuji Vám všem za krásná přání. Vážím si toho. Buďte šťastní a zdraví,“ poslala herečka všem vzkaz, kterou úsměv neopouštěl ani přes ortézu.

Od fanoušků usměvavá blondýnka dostala ihned krásná přání a slova podpory, aby se po zranění co nejdříve uzdravila a ortézu mohla brzy sundat. „Sabinko, ortéza je vedlejší, Vám to stejně sluší i s ní,“ napsala ji jedna ze sledujících a další se přidali jako jeden muž. „Ortézu neřeš sekne vám to i s ní. Jak to děláte, že vypadáte stále tak mladě?“

Sabina Laurinová má v tomto případě štěstí, že stále má stejnou konfekční velikost jako její dvě dcery. „Když cítím, že už něco nedopnu, tak se musím trochu omezit. Nikdy jsem neměla problémy s váhou, ale co nebylo, může kdykoliv přijít,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám