Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nejde jenom o hubnutí do plavek, i když to je samozřejmě také důležité. Zpěváka Mariana Vojtka (51) ale čeká muzikálová role, která nic neodpouští. Zatímco ve Fantomovi opery anebo nejnověji v Tróji se halí do plášťů jako opičák, v Tarzanovi musí čerstvý jednapadesátník ukázat víc.

„Jednak bych měl shodit, abych vedle svojí přítelkyně nevypadal jako úplný tlusťoch. Řekl jsem si, že to dám,“ hecnul se zpěvák, který chodí třikrát týdně do fitka. Zatím ale nenajel na zdravější životosprávu. Po cvičení si obaluje nervy sladkým. Když jsme mu řekli, že ideální pro motivaci by bylo, kdyby si na lednici nalepil fotografii Leoše Mareše v plavkách, souhlasil. „Potřebuju si to prohodit v hlavě a přestat s cukry. Kouknu na Leoše, abych viděl, jak to má vypadat,“ slíbil.

Na postavu zatím nemusel myslet i kvůli rolím. „V Tróji jsem také jako král v plášti a v pohodlném kostýmu. Takže to bych se mohl najíst, kolik bych chtěl, a nikdo to nepozná. Ale za chviličku začíná Tarzan,“ děsí se Vojtko.

„Tam totiž hraju opičáka a jsem skoro nahý. Když bych vyběhl na jevišti a lidi viděli ty moje špeky, styděl bych se. Když jsme s Tarzanem před lety v Hybernii začínali, hodně jsem břicho zatahoval a dával si přes břicho pás, aby nebylo vidět, jak mi přetéká. Musím makat, protože v dubnu máme obnovenou premiéru,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám