Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leni Klum je jednou z dívek, kterým jejich vzhled určitě závidí tisíce dalších. Na fotkách totiž vypadá naprosto dokonale, bez jediné chybičky. Teď ale dcera Heidi Klum (50) ukázala, že ani jí se nevyhýbají problémy obyčejných smrtelníků.

Není příliš vysoká, jinak je ale Leni Klum velmi půvabná, a tak není divu, že je stejně jako její maminka úspěšná v modelingu. V roce 2020 se dámy společně objevily na obálce Vogue, Leni se poté stala ambasadorkou značek Dior Beauty, ghd nebo Intimissimi. Profesionální snímky ovšem ukazují jen dokonalost a Leni chtěla ukázat i to, že je obyčejnou dívkou, která jako spousta dalších musí bojovat se špatnou pletí. Tvář plnou akné ukázala v příběhu na účtu na sociální síti, kde ji sledují téměř dva miliony lidí.

Přestože tentokrát k fotce nepřidala žádné slovní vyjádření, o svém zřejmě dlouhodobém problému mluvila už v roce 2022. „Pak jsem si uvědomila, panebože, to je normální, každý si tím prochází. Není špatně, pokud to máte. Je to něco, co může mít každý, a není to vaše chyba, je to hormonální,“ řekla tehdy magazínu People s tím, že akné hodně ovlivnila její soukromý život.

„Byly dny, kdy jsem prostě chtěla zůstat doma a nechtěla jsem odejít, dokud se moje pleť nevyčistí,“ řekla. „Pak jsem si uvědomila, že takhle nemůžu žít. Nemůžu dovolit, aby mi pupínky na obličeji bránily vycházet z domu,“ pronesla tehdy modelka, která s pupínky bojuje i teď, ve svých devatenácti letech. Sdílením svého problému chce pomoci tomu, aby se tato záležitost destigmatizovala.

„Mnoho lidí má akné a působí, jako by ho neměli, a pak to lidé vidí na sociálních sítích a říkají si: ‚Žádná z těchto nádherných dívek nemá akné.‘ Ale některé ano a nemyslím si, že je to špatné,“ dodala Leni, která tak určitě pomůže zvýšit sebevědomí mnoha svým sledujícím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám