Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) se velmi ráda předvádí jen v prádélku nebo také rovnou bez něj. A jak je vidět, tuto zálibu zdědila i její devatenáctiletá dcera, která se také věnuje modelingu. Teď společně opět nafotily kampaň v krajkách a negativní komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Od prvního focení v prádle už jsou snímky Heidi a Leni ve spodním prádle téměř tradicí. Blíží se Vánoce, a tak se tentokrát objevily v červených sexy krajkových kouscích, z nichž některé byly skutečně titěrné. A zatímco dámy měly dle svých výrazů z focení radost, lidé jim opět dali najevo, že sexy focení matky a dcery není v pořádku. A to pod sérií fotek, které si na svůj profil na sociální síti umístila Leni. Ta má zřejmě o něco tvrdší kůži než její máma, jež si na Instagramu už před časem vypnula veškeré komentáře.

„Přijde mi to trochu divné… matce je 50. Skákat spolu ve spodním prádle je zvrácené. Tvoje máma se přes to musí přenést a probudit se. Je stará,“ nebere si například servítky jedna z komentujících. „Proč mi to nějak nepřipadá sexy, krásné dámy, ale pořád tady něco chybí, nebo něco není v pořádku,“ píše jiná. Další lidé pak cílí jen na samotnou Leni a vadí jim, že má pro focení sexy prádla příliš nevinný obličej. „Na dceři je něco dětského, což je trochu děsivé,“ konstatuje sledující. „Jsi krásná, bohužel vypadáš neuvěřitelně mladě… a proto se nemohu dívat na tyto fotky s čistým svědomím, protože to vypadá jako dětská pornografie,“ vyjadřuje svůj názor další, se kterým spousta lidí souhlasí a další Leni a Heidi brání. Podívejte se v naší galerii sami na to, jak to dámám během vánočního focení slušelo.

Reklama

Další články

Načítám