Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se na letišti v Los Angeles kolem Kevina Costnera shlukli fotografové, jeden z nich se ho beze studu zeptal, co říká na údajný nový vztah bývalé manželky Christine Baumgartner. Jde o pikantnější záležitost, než by se na první pohled zdálo. Podle spekulací jím má totiž být Josh Connor, někdejší soused Costnerových.

Herce dotaz viditelně otrávil. „Nemám vedle souseda,“ opáčil. Dotaz byl pak položen ještě jednou, na to už osobní strážce ze stejnojmenného slavného filmu neodpověděl.

O vztahu Christine Baumgartner a Connora, který je rozvedený a také má tři děti, se mluví posledních několik týdnů, Costner měl údajně již dříve podezření, že mezi nimi něco je.

O rozvod se slavným hercem Christine požádala loni v květnu po téměř 19 letech manželství. Důvodem byly obligátní nepřekonatelné rozdíly. Ke zdárnému konci a po nepříjemných tahanicích jej dotáhli v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám