Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po smrti zpěváka Davida Stypky, který loni v lednu podlehl rakovině slinivky, se poprvé objevila na veřejnosti jeho partnerka Kateřina. Maminka jejich tří dětí - Kristiána, Matyáše a Terezky přebírala za Davida cenu na udílení hudebních cen Anděl. S klepajícími se koleny poděkovala porotě i fanouškům. "Moc tady chybí, nejen u nás doma,“ řekla Kateřina.

Na děti zůstala sama, zcela bez prostředků. Přátelé vyhlásili sbírku, díky níž se pro Kateřinu a děti vybralo neuvěřitelných 4,5 milionu korun. "Byla jsem překvapená nejen z té částky, ale i množství lidí, kteří přispěli. Bylo jich něco kolem šesti až sedmi tisíc! Chci jim všem říct, jak nám udělali lepší život, protože bez toho bych fakt byla úplně v p*deli. Jako vážně!“ řekla Blesku Kateřina.

"Máme se teď opravdu dobře, nic nám nechybí. Samozřejmě kromě táty," dodala Stypková, kterou sbírka zachránila od možných finančních problémů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám