Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postup do finále StarDance Darija Pavlovičová (22) absolutně nečekala. Svým tancem nejen porotu, ale i televizní diváky dojala mladá herečka během letošního ročníku hned několikrát. Na parketu se objevila v sexy odvážných šatech, ale i modelu z filmu.

Už v prvním kole vplula Darija na parket v šatech, které vycházely z populárního seriálu Wednesday, a virální choreografii, která letos bořila žebříčky sledovanosti, předvedla i na parketu. Šaty známé z filmového plátna oblékla pak ještě v dalším díle, kdy se na parketu proměnila ve Fionu ze Shreka.

Jednoznačně nejodvážnější šaty měla herečka na rumbu, kterou tančila během charitativního večera. Odhalený růžový model se však v soutěži neobjevil poprvé. I Darija Pavlovičová v tomto díle recyklovala a oblékla šaty po tanečnici Alici Stodůlkové, která měla model ve StarDance v roce 2013, kdy tančila se zpěvákem Matějem Ruppertem.

Absolutně nejvíc své fanoušky mladá herečka dojala svým scénickým tancem, na který oblékla jednoduché světlé šaty. A během devátého večera oslnila na parketu při valčíku. V šatech z quickstepu, které si převlékla na semifinálový rozstřel, nakonec netančila a do finále ji poslali diváci svými hlasy rovnou. O titul krále a královny tanečního parketu bude s Dominikem Vodičkou bojovat už tuto sobotu.

Reklama

Další články

Načítám