Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať dělá, co dělá, vždycky to bude pro některé lidi špatně. Tak by se dal shrnout život manželky Justina Biebera (30) Hailey (27), která se v minulosti potýkala s nenávistí lidí kvůli Seleně Gomez. A teď novými sexy snímky také příliš nenadchla.

Hailey Bieber není z dam, které by celý svět pouze miloval. S Justinem Biebrem jim to sice už pár let klape, jinak je to ale s její oblibou u lidí jako na horské dráze. Bulvární skandál světového rozměru má modelka za sebou proto, že se společně se svou kamarádkou Kylie Jenner měly na sociální síti posmívat Justinově ex Seleně Gomez. Za takový prohřešek jí obdivovatelé zpěvačky dokonce i vyhrožovali smrtí.

„Ráda si dělám legraci z toho, jak se cítím, protože někdy je to jednodušší než přiznat, že to mám opravdu těžké. Ale pravdou je, že od začátku roku 2023 prožívám ty nejsmutnější a nejhorší chvíle svého dospělého života a má mysl a mé pocity jsou přinejmenším křehké,“ přiznala loni v květnu na Instagramu. A sdělila dokonce i důvod, proč zatím nechce mít dítě. „Tak strašně chci děti, ale mám strach. Stačí to, jak lidé mluví o mém manželovi nebo přátelích. Nedokážu si představit, že bych se musela konfrontovat s lidmi, kteří budou pomlouvat mé dítě,“ svěřila magazínu The Sunday Times.

Konflikt se Selenou Gomez a jejími fanoušky je už snad sice nadobro zažehnán, Hailey ale nemá stoprocentní úspěch ani jako modelka. Naposledy se vystavila na pláži jen v topu vytvořeném z mušlí, aby tak propagovala svoje kosmetické produkty. Odhalování se ale nesetkalo s takovým úspěchem, jaký nejspíš Hailey čekala.

„Co za člověka propaguje produkty na obličej pomocí prsou,“ zní jeden z komentářů na účtu na jejím Instagramu. „Nikdo nemiluje Hailey Bieber víc než Hailey Bieber,“ zní jiný. „Kde je talent?“ ptá se třetí. „Myslel jsem, že máte úroveň a důstojnost,“ čertí se další sledující a i jiní se vyjadřují ve smyslu, že se Hailey až příliš zbytečně odhaluje. Tak snad se jí povede něco, čím své sledující i potěší, aby pro ni tento rok byl lepší než ten minulý.

Reklama

Další články

Načítám