Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chantel Jeffries je úspěšná modelka a dýdžejka. V minulosti se proslavila vztahem s Justinem Bieberem, v současné době jí úspěchy mimo hudební pole zaručuje hlavně její bezchybná postava. Tu teď ukázala na Miami Beach.

Jednatřicetiletá Američanka asi ještě nikdy nevypadala lépe než právě teď. Justin Bieber, který už je ženatý s modelkou Hailey, by tak mohl být při pohledu na snímky Chantel trochu smutný z toho, že pletky měl s modelkou a dýdžejkou už v letech 2014 a 2016. Je vidět, že kráska se o své tělo stará, a na pláži tak potom může nechat vyniknout nejen své bříško, ale i oblý zadeček. Důraz ale Chantel dává i na své vnady, které si v minulosti nechala zvětšit, pak ale přibrala a prsa se jí zdála příliš velká. Podstoupila tedy další úpravu a teď už je spokojená. A to tak, že svá ňadra klidně nechá „vykouknout“ z plavek ve stylu underboob.

Chantel své křivky pravidelně ukazuje i na Instagramu, kde má 4,6 milionu fanoušků. Je tak otázkou, kolik z nich ji sleduje kvůli hudbě a kolika se líbí spíš její postava. Je ale jasné, že dle vášnivých komentářů jistě nemá o obdivovatele nouzi. A jak je na tom Chantel s láskou? Jejím nejvážnějším vztahem byl v minulosti ten s Andrewem Taggartem, jedním z dua amerických diskžokejů říkajících si The Chainsmokers. V současné době je nejspíš single a je otázkou, jestli se vedle ní v budoucnu objeví opět někdo slavný. V minulosti byla totiž kromě Justina Biebera spojována třeba i s rapperem Machinem Gunem Kellym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám