Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už každým dnem se může stát dvojnásobnou maminkou. I přesto Petra Vojtková (36) vyrazila do společnosti. Ujala se totiž moderování tiskové konference nové one man show, ve které bude excelovat její manžel Roman Vojtek (52). V 9. měsíci dorazila v botách na podpatku a vypadala naprosto fantasticky.

„To tak jenom vypadá. Myslím si, že už jsem hodně unavená, abych nekecala. Už je to náročné, každým dnem se těším, že kdyby to přišlo, bylo by to fajn a úleva,“ svěřila se Super.cz Petra. „Ten třetí trimestr je pro mě ale nejpříjemnější a kdo ví, jestli to není naposledy, tak si užívám každou minutu,“ prozradila herečka, která má termín příští týden. V černých volných šatech předvedla své bříško, během těhotenství nabrala jen 10 kilogramů a na svůj uzlíček štěstí už se moc těší.

„Může to být kdykoli, doufám, že to nebude teď,“ řekla se smíchem při rozhovoru. S manželem se těší na druhého syna. Roman Vojtek má vedle společného chlapečka Nathaniela ještě Benedikta a Editu z předchozího manželství. Výběr jmen jim tedy dal zabrat.

„Konečně jsme ho teď vybrali. Vůbec jsme nemohli vybrat, necháváme ho ještě pro sebe uzrát, jestli jo, nebo ne. Už jsme se ptali malého Nathánka a říkal, že dobrý, vyslovit to umí,“ svěřila se PetraVojtková na tiskové konferenci představení Otec v šestinedělí. „Pro Romana je to třetí kluk, a to jméno tam musí zajiskřit a čekali jsme, až nás to trkne oba. Teď jsme se shodli a jsem za něj moc vděčná,“dodala Petra.

Reklama

Další články

Načítám