Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je sice v devátém měsíci, ale ještě s manželem Romanem Vojtkem (52), jeho osmiletým synem Benediktem a jejich společným synem Nathanielem, kterému budou za pár dní tři roky a rodiče ho poprvé vzali do společnosti, vyrazila Petra Vojtková (36) na velký opening.

Rodinka dorazila nejen kvůli zábavě pro děti, kterou Winter Wonderland nabízí, ale také podpořit nadaci Pink Bubble Martiny Šmukové. „Plánovali jsme, že se kluci víc vyblbnou, ale kvůli dešti to moc nevyšlo, takže asi budeme muset přijít znovu,“ krčila rameny Petra, která si v žertu porovnávala bříško se Santa Clausem.

Petra sice ještě před dvěma týdny hrála divadlo, cítí se ale o něco hůř než během prvního těhotenství, i když nabrala mnohem méně. Místo sedmnácti má teď nahoře sotva deset kilo. „S Náťou jsem skoro vůbec nevěděla, že jsem těhotná, byla jsem víc v pohodě. Taky už na sebe nemám moc čas. Porod je už za dveřmi a nemůžu se dočkat,“ svěřila Super.cz tím, že už se těší i na Vánoce, které stráví s novým miminkem.

Reklama

Další články

Načítám