Hlavní obsah
Článek

V pondělí večer se v hotelu Hilton ve skotském Glasgow uskutečnilo předávání cen Pride of Scotland Awards za letošní rok. Jednou z pyšných Skotek je i Susan Boyle, která před patnácti lety triumfovala navzdory počátečním posměškům a předpojatosti všech v sálu včetně porotců v soutěži Britain’s Got Talent. Podívejte se, jak to Susan sluší dnes…

Třiašedesátiletá rodačka ze skotského městečka Blackburn dorazila na akci v elegantním světle růžovém overalu s vlečkou a výrazným detailem per na rukávech, který doplnila o stříbrné psaníčko. Susan od loňska radikálně prosvětlila vlasy a od svého prvního vystoupení v soutěži vypadá jako jiný člověk. A přestože se rčení ‚zraje jako víno‘ přisuzuje spíš mužům, u Susan rozhodně platí také.

Susan, která si v soutěži získala obecenstvo i přiznáním, že je stále nepolíbená, byl v roce 2013 diagnostikován Aspergerův syndrom, který jí společně s přísnou katolickou výchovou stěžuje navazování vztahů s muži. Boyle, která navzdory vydělaným milionům stále žije velice skromně, první rande absolvovala v 53 letech. Na schůzku ji pozval americký lékař, s nímž se seznámila v hotelu během jedné ze svých zahraničních cest. Přestože o něm mluvila jako o velkém gentlemanovi, i s ohledem na vzdálenost jejich domovů romantický vztah nenavázali. Susan se netají tím, že jediná věc, které opravdu lituje, je skutečnost, že nemá děti.

Související témata:

Další články

Načítám