Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Závist je ošklivá vlastnost, ale v tomhle případě herečku Veroniku Arichtevu (37) chápeme. Sice už mají s manželem, režisérem Biserem Arichtevem, dokončený dům, ale v některých místnostech nefunguje topení. A dívejte se pak na fotky kamarádky Martiny Pártlové (44), která se už třetí měsíc vyhřívá na Bali.

„Už mě štve, jak je tam dlouho. A psala jsem jí, ať už táhne domů, protože se na to nechci dál dívat. Je mi z toho až fyzicky zle. Je úplně hnědá, vyzenovaná a už mi to fakt vadí. Vím, že závidět se nemá, ale v tomhle případě už se to smí a příští rok letíme s nimi. Aspoň na měsíc,“ přiznala své pocity Veronika.

„My už tedy na dovolené byli, na Zanzibaru v listopadu. Bylo to krásné, ale je to strašně brzo. Příště bych to přehodnotila, protože v tu dobu má člověk ještě energii, těší se na Vánoce. Leden, únor a březen by byly samozřejmě lepší,“ míní Veronika. „Ale časově nám to teď nevychází. Buď je Luka nemocný, Bisi točí, anebo mám já nějakou práci. A ani nám nezbyly peníze po tom domě. Ale rádi bychom odjeli aspoň na pár dní kamkoli, kde bude víc než sedm stupňů,“ dodala.

Dům už je sice hotový a obyvatelný, ale pořád má mouchy. „Je to skvělé, bydlí se mám dobře, ale ještě dozařizujeme. A nefunguje nám topení ve dvou pokojích. V ložnici mi to nevadí, ale další je šatna, a když jsem se dneska oblékla, muselo to být hodně rychlé, jinak by mi umrzl zadek. Musí se počkat, aby se to celé provzdušnilo, ale tomu vůbec nerozumím,“ přiznala Veronika.

Reklama

Další články

Načítám