Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce show Peče celá země Josef Maršálek (42) se aktuálně objevuje každou sobotu na televizní obrazovce. Třetí řada oblíbeného pořadu se však točila už loni na jaře a cukrář a pekař si nyní může užívat zasloužený pobyt v exotice.

Předešlý rok měl Maršálek pořádně nadupaný. Nejdřív natáčel show pro milovníky sladkého, aby následně přešel na taneční parket a začal mu několikaměsíční maraton StarDance, kde se dostal až do osmého dílu a skončil před branami semifinále.

Už před koncem roku se nám Josef svěřil s tím, že plánuje nyní vypnout a cestovat. „Chystáme se do Keni, není to tím, že bychom hogo fogo nevěděli coby. Ale já mám prostě kamarády po celém světě,“ svěřil se Super.cz Josef Maršálek, který po dovolené v Keni, kam odletěli za přáteli hned po Vánocích, odcestoval do další destinace.

Z Malediv poslal svým fanouškům rozesmátý pozdrav. Cukrář se se svým partnerem Petrem Tejmlem zvěčnil na břehu moře, a to rovnou v plavkách. Svou odhalenou hruď předvedl nejen Maršálek, ale svršky odhodil i jeho potetovaný partner. „Jako bráchové,“ stálo v jedné z mnoha zpráv, které cukrář dostal. Jejich vzájemné podoby si všimlo mnoho fanoušků. „Bohové Slunce,“ připsala k fotce další z fanynek. „Tohle nabijí i nás, co nejsme na dovče,“ stálo v další z mnoha zpráv, které Josef Maršálek pod fotku z dovolené dostal.

Reklama

Další články

Načítám