Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Binias (51) prožívá lásku jako trám. Známá blondýnka si dokonce jméno svého manžela Petra Biniase nechala zvěčnit pomocí tetování.

„Dlouho jsem o tom přemýšlela. Je to moje první a poslední tetování. Nejsem člověk, který by měl tetování nějak rád. Je to pro mě, o mém přesvědčení a na levé ruce k srdci. Je to místo pod hodinkami a není to nic, na co by každý zíral,“ svěřila se Monika Binias Super.cz s tím, že bylo pro některé ženy překvapení, že si vůbec nechala jméno svého manžela vytetovat.

„Setkala jsem se s komentáři od žen, které by si nechaly vytetovat děti, ale muže ne. Já si myslím, že vůbec nepochopily smysl tetování. Je to nejstarší zkrášlovací procedura na světě a je to hlavně o tom, že jdete životem a necháte si vytetovat věci, které vám přijdou zásadní a ztotožňujete se s nimi. Když tam má někdo muže, tak by měl být pro tu osobu tak zásadní, že si to vytetujete, i kdyby spolu neměli být. To, že najdete takového muže, kterého mám já, je zázrak,“ dodala Monika Binias, které Petr nové tetování pochválil.

Reklama

Další články

Načítám