Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Binias (51) promluvila o své starší dceři Ornelle, kterou označila za lhářku. Ornella Koktová (31) totiž ve svém placeném podcastu nenechala nit suchou na své sestře Charlotte. Prý za ni žehlila průsery, nyní s ní není v žádném kontaktu.

„Já jsem ji neviděla zhruba rok a ona má pořád nějaká jiná telefonní čísla, takže na ni ani nemám telefon,“ nechala se slyšet influencerka Ornella. „Psala mi jedna holka s tím, že si od ní něco koupila asi za tisíc korun, a ona jí to neodeslala a blokla si ji. Tak na ni chtěla kontakt, jestli bych jí s tím nepomohla. Já jsem jí řekla, že jsem ji rok neviděla, telefon na ni nemám, nemá ho ani táta, občas ji vidím na Instagramu, ale myslím si, že nás jako rodinu momentálně dost odstřihla,“ dodala Ornella, která se snaží vymýšlet kontroverzní obsah, aby na něj získala sledující, kteří za podcast zaplatí.

Matka Ornelly a Charlotty Monika Binias (51) ale obvinila svou dceru ze lhaní. „Ornello, neměla bys dělat vše pro zviditelnění a kopat do své vlastní sestry, která už leží na zemi. Opětovně jsi lhala, viděla ses s ní na Vánoce, a jen díky mně. Mluvila si s ní osobně. Opětovně lžeš, jako vždy,“ vpálila jí Monika na sociální síti a dodala, že ze sebe Ornella dělá na veřejnosti matku Terezu.

Reklama

Další články

Načítám