Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sociálními sítěmi se aktuálně šíří fotografie Charlotte Štikové (27), která blondýnce vůbec nelichotí. Má na ní propadlé tváře, sinalou tvář, kruhy pod očima a mluví se o problému s drogami.

Celá situace velmi rozhořčila její matku Moniku Binias (51), která Super.cz řekla, že se tento asi rok starý snímek šíří kvůli tomu, že chce její dceři někdo záměrně ublížit.

„Hrozně mě to naštvalo, takhle Charlotte nikdy nevypadala a někdo ji chce potopit. Opravdu to není pravda a tyhle lži nesnáším. Tahle fotografie byla převzata z nepodloženého zdroje,“ řekla Monika Super.cz s tím, že snímek měla sdílet např. Eva Feuereislová alias Plastic Queen. Na sociálních sítích je ovšem k nalezení více podobných fotek.

Monika nám také poslala několik fotografií, které ukazují, jak podle ní Charlotte aktuálně vypadá. Setkala se s ní totiž, když společně natáčely rozhovor, kvůli kterému si dcera udělala výrazné líčení, účes a hezky se oblékla.

Avšak ani tyhle fotografie nevyvrací, že Charlotte prochází těžkým a velmi proměnlivým obdobím, jak nám ostatně sama Monika řekla před několika dny.

„Charlotte je hodný člověk a má dobré srdce. V tom světě jsou strašní lidé. Všechno mi řekla, co prožila, čím prošla, a byly to velice temné věci. Až si říkáte, že to není možné, ale nemůžete násilím vychovávat nebo držet někoho, komu je sedmadvacet let. To je hotový člověk, který musí chtít spolupracovat. Mě by mohli zavřít, kdybych ji někam přivázala a řekla jí, že bude mít odvykačku a podobně,“ svěřila se Binias, která nám zároveň potvrdila, že se v životě Charlotte vyskytly drogy.

Reklama

Další články

Načítám