Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) se své dceři Rumince věnuje na maximum. Teprve nedávno dospěla k těžkému rozhodnutí a skončila s kojením. S dcerkou má velké pouto, a přestože se věnuje práci, snaží se být především máma. Tuhle životní roli si natolik zamilovala, že už myslí na další dítě.

Na dotazy svých fanoušků, zda plánuje ještě děti, totiž odpověděla jasně. „Ano,“ svěřila se Monika, která je šťastná s přítelem Leonem, který pracuje v Karlových Varech. Přestože se spolu takřka vůbec neobjevují ve společnosti a společných fotek na sociální síti mají pomálu, fanouškům zpěvačka potvrdila, že jsou stále spolu. „Ano, skoro dva roky,“ nechala se slyšet Monika, která veškerý svůj čas věnuje malé Rumince.

„Chci se jí teď věnovat na maximum a trávit čas s ní, s dětmi od přátel, podnikat výlety, učit se s ní a užívat si nádherný čas s rodinou. A to je to, co teď chci dělat úplně nejvíc,“ prozradila zpěvačka s tím, že dcerka ještě nechodí do školky. Kvůli plné kapacitě se jim nepodařilo získat místo. I proto zpěvačka silně uvažuje, že si otevře vlastní výchovný institut.

„Nechodí do školky. Ráda bych, aby nastoupila od září, pokud se nám povede najít volné místo někde v okolí. Varianta číslo dvě - velmi vážně zvažuji, že si otevřu školku vlastní, protože školky jsou plné, v naší vesnici je jen jedna soukromá a zase plná,“ dodala Monika Bagárová, která tak uvažuje o zcela novém byznysu.

Další články

Načítám