Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra Moniky Bagárové (29) Natálie je už přes čtyři roky zasnoubená se svým partnerem Michaelem. Samotná veselka se měla konat letos v létě. Avšak z osobních a rodinných důvodů pár nakonec svatbu přeložil.

„I když se nám někdy zdá, že nás život zkouší a přináší nám těžkosti, stále existuje cesta, jak z toho ven. Každý den máme možnost najít radost v drobných momentech, najít důvody k úsměvu a hledat světlo i v temných chvílích. Nenechme se ovlivnit negativitou, ale buďme životem, který je stále plný naděje a optimismu,“ uvedla talentovaná tanečnice a zpěvačka Natálie k fotografii na sociálních sítích, kde promluvila o odložené veselce.

„Tuhle květinu jsem dostala od Michaela, a to z toho důvodu, že jsem poslední dny byla hodně smutná, protože jsme z osobních a rodinných důvodů museli svatbu přeložit. Takže jsem vám to i zároveň chtěla takto oznámit, protože byste se na to určitě ptali a já už vás do toho organizování nějak začlenila,“ napsala i s detailem, co jí její snoubenec během předávání květiny řekl.

„Lásko, já jsem ti chtěl jen moc poděkovat za to, jak jsi se o tohle všechno starala, jak jsi to organizovala. Miluju tě, a i když se to teď možná zdá jako to nejhorší a že jsi měla nějakou představu, která se neuskuteční, tak věřím, že si pro nás Bůh připravuje ještě něco mnohem, mnohem lepšího a že se to celé obrátí v náš prospěch. Jo a miluju tě, vezmu si tě klidně i za 10 let, stejně už jsme skoro svoji! Na tom se nic nemění.“

Související témata:
Natálie Bagárová

Reklama

Další články

Načítám