Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v září nám Monika Bagárová (29) v rozhovoru svěřila, že si nedovede představit, že by dala dceru Ruminku už do školky. Zpěvačka se však začala po mateřské opět naplno vracet ke zpěvu, a dokonce na příští rok oznámila velký koncert v O2 areně. Vše se tak změnilo a zpěvačka se rozhodla, že je ten správný čas, aby byla dcera se svými vrstevníky.

„Ruminka už nastupuje, vypadá to, že to vyjde,“ svěřila se Super.cz Monika, která už má vybranou školku. Je to pár měsíců, co zpěvačka přiznala, že stále nemůže přestat s kojením své dcerky, a i s tím se nyní rozhodla rozloučit. „Už končíme, už je to velká holčička,“ prozradila Bagárová, jejíž dcera na jaře oslavila třetí narozeniny.

„Je to velká holčička, která potřebuje fungovat se svými vrstevníky a dětičkami a potřebuje nějaký režim, který zadá paní učitelka. Doufám, že se jí tam bude líbit, je to pro každou maminku těžký krok a jsem si jistá, že je to ten správný krok,“ řekla s úsměvem zpěvačka, kterou jsme potkali na křtu nového alba Michala Davida Funky 2. Monika se začíná po mateřské opět naplno věnovat zpěvu a chystá na příští rok velkolepý koncert ke svým 30. narozeninám.

„Tím, jak se narodila, tak se spousta věcí v rámci té muziky zastavilo. Jsem strašně ráda, že najednou přišel Leoš a přišel s tímto nápadem, nějakou dobu před tím už jsem začala víc fungovat. Vydala jsem cédéčko Silnější, song Vysněná, který je pilotní, ale je to pro mě obrovská věc, mám k tomu obrovskou pokoru a respekt,“ svěřila se Bagárová, která je za každého fanouška velmi vděčná.

Reklama

Další články

Načítám