Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) zuří. Neznámý pachatel zneužil její hlas pro reklamu na údajně zázračné kapičky na hubnutí. Zpěvačka nechápe, jak se něco takového mohlo podařit. Zřejmě se to tvůrcům reklamy povedlo díky umělé inteligenci.

„Já vůbec teď nevím, co mám dělat, tak jsem to poslala právníkovi. To opravdu jako umělá inteligence, jako že zneužijou Móňu? Mně to přijde úplný úlet. Tak jsem to nahlásila, kdybyste to viděli, tak to taky nahlaste, že to je podvod,“ poprosila své fanoušky zpěvačka.

Hlas v reklamě říká, že Monika zhubla ne díky cvičení a stravě, ale kil se zbavila díky hubnoucím kapkám. „Jsem z  toho v šoku, vůbec to nechápu. Už to řeší právník,“ řekla Super.cz Absolonová, která se o reklamě dozvěděla od jedné ze svých sledujících.

Ta jí poslala reklamní video, které koluje po sociálních sítích. Zda půjde najít tvůrce videa, netuší. Podvody se zneužitím v reklamě už řešila řada jejích kolegů, jako například Michal David. Toho zneužili pro reklamu na lék pro záchranu sluchu.

Reklama

Další články

Načítám