Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) má důvod ke smutku. Letošní Štědrý den s ní nebudou její milovaní synové. Vánoce budou trávit se svým otcem, bývalým hokejistou Tomášem Hornou.

Přestože nemají střídavou péči, letošní svátky připadnou otci. „Letos je to tak, že má kluky na Vánoce táta. Pro mě to není příjemná situace, protože já Vánoce miluju,“ řekla v primáckém pořadu Showtime Monika.

„Musím říct, že je mi líto, že doma nebudou, i proto, že Tomášovi se u nás na Vánoce líbilo, a dokonce poslední dva roky u nás byla i jeho dcera. Tak mě mrzí, že neumožní svým dětem být tam, kde je to asi fajn. Chtěla jsem se domluvit, nejde to,“ dodala Absolonová, která si se syny udělá Štědrý den již 23. prosince.

Děti má Monika ve výhradní péči, letos ale svátky vyšly na expartnera. „Mám výhradní péči. S tátou se kluci vídají jednou za čtrnáct dní, jsou spolu docela dost dlouho,“ prozradila Super.cz Absolonová.

Reklama

Další články

Načítám